WrestleOne.pl

Polski portal o Wrestlingu!

OŚWIADCZENIE ALBERTO EL PATRONA, PREDYKCJE STAFFU WWE CO DO SHAKE-UPU!

Alberto El Patron odniósł się ostatnio w jednym z wywiadów co do jego zwolnienia z Impact Wrestlingu . Sam zawodnik powiedział tak:

Nie pojawiłem się na gali Impact vs Lucha Underground, ponieważ były powody dla których musiałem skupić się bardziej na rodzinie niż na pro-wrestlingu. Moja rodzina to dla mnie priorytet i nie zamierzam jej opuszczać. Zamierzam zrobić to co jest dla mnie lepsze i skupię się teraz na federacji Lucha Underground i mojej działalnośći w Meksyku.

Ciekawa wiadomość, zwłaszcza, że spekulowało się iż ma powrócić do WWE. Niestety jak mówi zawodnik nie zamierza w najbliższym czasie powrócić do federacji.

Oficjalny Staff WWE wydał oświadczenie Ich predykcji co do WWE shake-upu. Predykcje mają się następująco:

RAW:

• Daniel Bryan
  • Shinsuke Nakamura
  • The Usos
  • Becky Lynch
  • Riott Squad

SMACKDOWN LIVE:

• Braun Strowman
  • Finn Balor
  • The Miz
  • The Bar
  • Bayley

Dajcie znać czy zgadzacie się co do tych typów!

Galę The Greatest Royal Rumble będziecie mogli obejrzeć za darmo, na żywo oraz w wysokiej jakości w Naszej zakładce z transmisjami!